Sinterklaasgedichten over snoep

Sinterklaasgedichten over snoep

Chocoladeletters, pepernoten... Over snoepgoed en lekkere drankjes hebben onze Rijmpieten de nodige gedichten geschreven. Gebruik onze kant-en-klare Sinterklaasgedichten of laat je inspireren bij het zelf maken van een Sinterklaasgedicht.

Gedicht over een chocoladeletter

Er is geen enkel kado dat zo hoog in het Pietenhuis staat opgestapeld als de chocoladeletter. De letter M is nog steeds populair, maar het Sinterklaas gedicht over chocoladeletters is voor alle letters geschikt.
» Sinterklaasgedicht over een chocoladeletter

Gedicht over pepernoten

Mijn Pieten strooien ze graag in de een of andere hoek. Maar pepernoten in een zakje zijn minstens zo lekker. Zeker met een grappig Sinterklaas gedicht erbij.
» Sinterklaasgedicht over pepernoten

Gedicht over snoep

Wat is Sinterklaas zonder snoep? Inderdaad, ondenkbaar! Een Sinterklaasfeest zonder gedicht is ook ondenkbaar. Daarom maakte de Gedichten-Piet een leuk Sinterklaasrijmpje over snoep.
» Sinterklaasgedicht over snoep

Gedicht over chocolademunten

Je kunt er geen kadootjes van kopen, maar lekker zijn ze wel: chocolademunten. Voor wie ze ontvangt, smaken ze nog lekkerder met een bijpassend rijmpje. Een origineel Sinterklaas gedicht over chocolademunten.
» Sinterklaasgedicht over chocolademunten

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Gedicht over bonbons

Als je iemand wilt bedanken of verwennen, is een doosje bonbons altijd een schot in de roos. Maar echt indruk maak je met een bijpassend gedichtje over bonbons.
» Sinterklaasgedicht over bonbons

Gedicht over bier, wijn of sterke drank

Een lekker biertje, een goed glas wijn of een fles sterkte drank, de Sint geeft het graag kado. Onze Rijmpiet heeft er een speciaal gedicht bij gemaakt.
» Sinterklaasgedicht over drank

Gedicht over wijn

Een lekker glas wijn, Sint is er ook dol op. En dan vooral een Rioja. Een origineel gedicht maken over wijn was dan ook niet zo moeilijk.
» Sinterklaasgedicht over wijn

Gedicht over wijnglazen

Wat heb je aan een lekker fles wijn zonder goede wijnglazen? Voor dit populaire Sinterklaaskado een goed gedicht schrijven was voor onze Rijmpiet een koud kunstje.
» Sinterklaasgedicht over wijnglazen

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten via whatsapp  Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken