Sinterklaasgedichten over school en werk

Sinterklaasgedichten over school en werk

Zoek je een Sinterklaasgedicht voor de juf, over een luie student of voor een vrouwelijke manager? Op Sinterklaasgedichten.com vind je ze allemaal. Kijk hieronder voor onze kant-en-klare gedichten over school en werk of laat je inspireren om zelf een gedicht te maken.

Gedicht voor de juf

Zoek je een gedicht voor de liefste juf van Nederland? Stop met schrijven, want we hebben een leuk en lief Sinterklaasgedicht, speciaal voor de juf.
» Sinterklaasgedicht voor de juf

Gedicht voor een vrouwelijke manager

Voor de vrouwelijke manager maakte de Rijmpiet een leuk Sinterklaasgedicht. Na lezing vraagt Sint zich schaamtevol af: waarom is de hoofdpiet eigenlijk altijd een man?
» Sinterklaasgedicht voor een vrouwelijke manager
» Sinterklaasgedicht voor een sterke vrouw

Gedicht over een laptop

Ook al wint de tablet terrein, een laptop blijft voor velen een onmisbaar apparaat. Voor wie een laptop kado krijgt, mag een goed Sinterklaas gedicht natuurlijk niet ontbreken.
» Sinterklaasgedicht over een laptop

Gedicht over een iPhone

Een iPhone of een andere smartphone. Sint moet er diep voor in de buidel tasten, maar schenkt het graag. Zo'n mooi cadeau kan natuurlijk niet zonder goed Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht over een iPhone

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Gedicht voor een student

Alle cliché's komen voorbij in dit gedicht voor een student. Hij drinkt veel, gaat graag op stap. Maar studeren...?
» Sinterklaasgedicht voor een student

Gedicht voor een luie leerling

Ken je een leerling of scholier die er de kantjes van af loopt? Die blij is met een zesje? Sinterklaas kent deze types wel en liet zijn Rijmpiet een mooi Sinterklaasgedicht maken.
» Sinterklaasgedicht voor een luie leerling

Gedicht over een agenda

Altijd handig voor op school: een agenda. Natuurlijk hebben we ook daar een origineel Sinterklaasgedicht over geschreven.
» Sinterklaasgedicht over een agenda

Gedicht over een pen

In de tijden van de iPad wordt er op scholen ook nog volop met pennen en potloden geschreven. Als je een pen kado geeft en je zoekt een leuk gedichtje... Wij hebben hem!
» Sinterklaasgedicht over een pen

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten via whatsapp  Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken