Sinterklaasgedichten over games

Sinterklaasgedichten over games

Ken je een gamer die zo verslaafd is dat hij een goed Sinterklaasgedicht verdient? Hier vind je gedichten over Playstation, Nintendo DS, Wii en andere computergames.

Gedicht voor een gamer

Wil je een gedicht maken voor een gamefanaat, voor een echte computerspelverslaafde? Hier vind je een origineel Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht voor een gamer

Gedicht voor een computerverslaafde

Verslaafd aan computers, die mensen bestaan. Ook onze computerpiet heeft er last van. Daarom hebben we ook voor deze mensen een origineel Sinterklaas gedicht gemaakt.
» Sinterklaasgedicht voor een computerverslaafde

Gedicht voor een computerspel

Ook voor een computerspel, of een game zoals de Pieten zeggen, heeft de Sint een leuk Sinterklaas gedicht in huis. Nu maar hopen dat bij het voorlezen de ogen even niet op het scherm zijn gericht.
» Sinterklaasgedicht over een computerspel

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Gedicht over de Playstation

Een controller met een driehoekje, een rondje, een kruisje en een vierkantje: het zegt de Sint allemaal niets. Mar onze Gamepiet wel! Hij schreef er een leuke gedicht over.
» Sinterklaasgedicht over de Playstation

Gedicht over de Xbox

De Xbox is een gewild Sinterklaascadeau. Onze Rijmpieten hebben er dan ook snel een gedicht voor gemaakt.
» Sinterklaasgedicht over de Xbox

Gedicht over de Nintendo DS

De Nintendo DS komt Sint op veel verlanglijstjes tegen. Vooral kinderen zijn er dol op. Speciaal voor hen maakte onze Rijmpiet een leuk Sinterklaas gedicht over de DS.
» Sinterklaasgedicht over de Nintendo DS

Gedicht over de Nintendo Wii

De Nintendo Wii heeft de Sint al veel kado gedaan. Maar ook in 2024 is de Wii een populair kado. En daar hoort natuurlijk een grappig Sinterklaas gedicht bij!
» Sinterklaasgedicht over de Nintendo Wii

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten via whatsapp  Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken