Sinterklaasgedichten over cadeautjes

Sinterklaasgedichten over cadeautjes

Een Sinterklaasgedicht maken over een cadeautje is voor onze Rijmpiet een koud kunstje. Een gedicht over een boek, een dvd, sokken of kaarsen, je vindt het hier allemaal. Veel handiger dan zelf gedichten schrijven.

Gedicht over een boek

Een boek staat hoog in de Top-10 van favoriete Sinterklaascadeaus. En bij een mooi boek hoort natuurlijk een mooi Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht over een boek

Gedicht over een boekenbon

Als je een boek wilt geven, maar je weet niet welke, dan geef je een boekenbon. Waardebonnen geef je extra glans met leuke Sinterklaasgedichten.
» Sinterklaasgedicht over een boekenbon

Gedicht over een cadeaubon

Het is geen echt cadeau, maar toch weer wel: een cadeaubon (of kadobon, zoals sommige mensen schrijven). Speciaal voor de cadeaubon maakte de Rijmpiet een bijpassend gedicht.
» Sinterklaasgedicht over een cadeaubon

Gedicht voor een tijdschriftabonnement

Wie van lezen houdt, kun je niet blijer maken dan met een abonnement op een tijdschrift. Zelf een gedicht maken is niet nodig. We hebben een origineel Sinterklaas gedicht voor een tijdschriftabonnement.
» Sinterklaasgedicht over een abonnement

Gedicht over een dvd of cd

Niet alleen boeken, ook cd's en dvd's scoren nog steeds hoog op de verlanglijstjes. Een Sinterklaas gedicht maken over een dvd en cd deed onze Rijmpiet met het grootste plezier; hij is zelf ook een echte muziek- en filmliefhebber.
» Sinterklaasgedicht over een dvd
» Sinterklaasgedicht over een cd

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Gedicht over kaarsen

Kaarsen en waxinelichtjes zorgen voor licht en warmte in huis. Nog warmer wordt het met een leuk Sinterklaas gedicht over kaarsen.
» Sinterklaasgedicht over kaarsen

Gedicht over een kookboek

Een kookboek is nog steeds een populair kado. Het staat al jaren op de verlanglijstjes. En daarom mag een Sinterklaas gedicht over een kookboek natuurlijk niet ontbreken!
» Sinterklaasgedicht over een kookboek

Gedicht over sloffen

Elegant zijn ze niet, maar ze zitten heerlijk! Ook Sint draagt graag sloffen, vooral na 5 december. Zijn Pieten schrijven er graag een leuk gedicht over.
» Sinterklaasgedicht over sloffen

Gedicht over sokken

Een praktisch cadeau is het zeker: een paar lekkere, warme sokken. En ook leuk om te geven. Een gedicht maken over sokken hoeft niet meer, dat maakte de Rijmpiet al.
» Sinterklaasgedicht over sokken

Gedicht over een knuffelbeer

De kleine kinderen in het Grote Boek worden nog steeds heel blij van een knuffelbeer. Een origineel Sinterklaasgedicht maakt het feest compleet.
» Sinterklaasgedicht over een knuffelbeer

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten via whatsapp  Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken