Sinterklaasgedichten over hobby's

Sinterklaasgedichten over hobby's

Voor vrienden en familie met een hobby als tuinieren, klussen of fotograferen maak je graag een Sinterklaasgedicht. Voor wie liever niet zelf een gedicht schrijft, hebben we honderden kant-en-klare Sinterklaasgedichten, ook over hobby's.

Gedicht voor een dierenliefhebber

De Sint is dol op Amerigo, terwijl anderen weer dol zijn op honden, poezen en andere dieren. Een Sinterklaasgedicht schrijven voor deze dierenliefhebbers deed De Rijmpiet met alle plezier.
» Sinterklaasgedicht voor een dierenliefhebber
» Sinterklaasgedicht voor een hondenliefhebber
» Sinterklaasgedicht over poezenliefhebber
» Sinterklaasgedicht over paardenliefhebber

Gedicht voor een kookgek

Sinterklaas kent mensen die niets liever doen dan koken. Het zijn echte masterchefs die liefst de hele dag in de keuken staan. Onze Rijmpiet heeft voor deze kookgekken een leuk gedicht gemaakt.
» Sinterklaasgedicht voor een topkok

Gedicht voor een fotograaf

De Sint is een van de meest gefotograafde mensen van het land. Hij weet hoe het is om te poseren. Maar wie maakt al die foto's? Natuurlijk, een fotograaf! Voor al deze fotografen is er een mooi Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht voor een fotograaf

Gedicht voor een klusser

De Sint heeft twee linkerhanden. Gelukkig heeft hij een kluspiet. Voor wie ook een echte klusser in huis heeft, is er het volgende Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht voor een klusser
» Sinterklaasgedicht voor een onhandig persoon

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Gedicht voor een knutselaar

Van niets iets maken, dat is wat een knutselaar doet. Voor een dichter geldt hetzelfde. Onze Rijmpiet maakte een leuk rijmpje over een knutselaar.
» Sinterklaasgedicht over knutselen
» Sinterklaasgedicht voor een manusje-van-alles

Gedicht over tuinieren

Groene vingers heeft de Sint, maar de Tuinpiet wel. Voor wie nog meer van tuinieren houdt, maakte de Dichtpiet een leuk gedicht.
» Sinterklaasgedicht over tuinieren

Gedicht voor een wandelaar

De Pieten rennen veel, de Sint houdt meer van wandelen. Voor wie nog meer van wandelen houdt, schreef de Rijmpiet een leuk Sinterklaas gedicht voor wandelaars.
» Sinterklaasgedicht voor een wandelaar

Gedicht voor een bloemenliefhebber

Bloemen houden van mensen. En mensen houden van bloemen. Speciaal voor de bloemenliefhebber maakte de Rijmpiet een gedicht over bloemen.
» Sinterklaasgedicht over bloemen

Gedicht voor een puzzelaar

Sinterklaas kent mensen die uren kunnen puzzel. Een legpuzzel, een kruiswoordraadsel, een cryptogram of een sudoku... ze verzinken diep in hun gedachten. Met een leuk gedicht over puzzelen krijg je ze weer bij de les!
» Sinterklaasgedicht over puzzelen

Gedicht voor een roker

Het is steeds minder geaccepteerd, maar veel mensen doen het lekker toch: roken. Een sigaret of een sigaar, even een momentje rust. Voor de rokers maakte de Rijmpiet een origineel Sinterklaas gedicht.
» Sinterklaasgedicht voor een roker

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten via whatsapp  Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken