Sinterklaasgedicht van I. uit Almere

Sinterklaasgedicht van I. uit Almere

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2009. Dit gedicht is geschreven door I. uit Almere.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van I. uit Almere

hoi sint je bent heel mint heel lief en achtief je bent een goede sint met heel veen snoep koek en soep heel lekker vraag dan aan piet hohoho kom lang s heey moet ik het in me kamer brengen of voor me deur

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van I. uit Almere. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.