Sinterklaasgedichten over internet

Sinterklaasgedichten over internet

Op zoek naar een origineel Sinterklaasgedicht voor een Facebook-fan, een Twitter-verslaafde of een gamer? Je kunt zelf gedichten maken, maar de leukste gedichten vind je op Sinterklaasgedichten.com.

Gedicht voor een Facebook-fan

Verslaafd aan Facebook, het komt voor. De Facebook-Piet heeft er ook last van. Voor de extreme Facebookers maakte onze Rijmpiet een leuk gedicht.
» Sinterklaasgedicht voor een Facebook-fan

Gedicht voor een Whatsapp-verslaafde

De hele dag aan het app-en. Sommige mensen zijn er maar druk mee. Speciaal voor de Whatsapp-adepten heeft de Rijmpiet een mooi gedichtje geschreven.
» Sinterklaasgedicht voor een Whatsapp-verslaafde

Gedicht voor een internet-verslaafde

De Sint koopt tegenwoordig soms zijn kadootjes op internet. Maar sommige mensen, zo leest hij in het grote boek, zitten de hele dag op internet. Een Sinterklaasgedicht over internet, speciaal voor degenen bij wie het wel wat minder mag.
» Sinterklaasgedicht voor een internet-verslaafde

Gedicht voor een Twitter-fan

De ene tweet na andere stuurt hij of zij uit, nooit meer dan 140 tekens. Een dankbaar onderwerp voor een Sinterklaas gedicht. Al heeft het Sinterklaasgedicht over Twitter wel meer dan 140 tekens.
» Sinterklaasgedicht voor een Twitter-fan

Gedicht over een iPad

Een iPad 3, een iPad 4, Sint is de tel een beetje kwijt. Maar niet getreurd. Het Sinterklaas gedicht over de iPad of andere tablet is geschikt voor de nieuwe én de oude modellen.
» Sinterklaasgedicht over een iPad

Deel deze gedichten

Deel deze gedichten op twitter  Deel deze gedichten op Facebook  Deel deze gedichten op LinkedIn  Deel deze gedichten met een bekende via e-mail

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken