Sinterklaasgedicht van S. uit Schavotstraat

Sinterklaasgedicht van S. uit Schavotstraat

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2012. Dit gedicht is geschreven door S. uit Schavotstraat.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Schavotstraat

sinterklaas en zwarte piet ik heb hier een coole beat ik wil jullie even melden ik vind jullie super cool je weet wel wat ik bedoel dit was de beste beat van u zwarte peten hulp shania

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Schavotstraat. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.