Sinterklaasgedicht van F. uit Lent

Sinterklaasgedicht van F. uit Lent

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2012. Dit gedicht is geschreven door F. uit Lent.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van F. uit Lent

Beste ......
Sint en Piet hebben het moeilijk in deze tijd,om ieder kind iets te kunnen geven.
Op school kregen we allemaal 4 euro om elkaar iets te geven dat ging op school finacieel net maar wij hadden voor dat bedrag de grootste pret.Sint en Piet geef elk kind dat bedrag dan genieten ze meer,laten we onze creatieve weer gebruiken en we weer eens denken of we ook iets aan de andere goede doelen iets kunnen schenken.want er zijn kindjes genoeg die nooit iets krijgen,want samen spelen is delen femmie

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van F. uit Lent. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.