Sinterklaasgedicht van A. uit Haren

Sinterklaasgedicht van A. uit Haren

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2012. Dit gedicht is geschreven door A. uit Haren.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van A. uit Haren

Sint en Piet waren druk bezig met het kado voor jou dit jaar, wat was het soms ook zwaar ze zochten en dachten maar wisten niet wat ze konden verwachten. ze hadden alles al voor elkaar maar dat ene kado dat was nog lang niet klaar.
Ze waren helemaal in Paniek ze wisten het gewoon even niet. Alle Pieten kwamen bij elkaar hoe krijgen we dit kado nou voor morgen klaar? Alle Pieten hielpen in het hele land, en het is gelukt dit kado is hartstikke goed geland.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van A. uit Haren. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.