Sinterklaasgedicht van R. uit Driehuis

Sinterklaasgedicht van R. uit Driehuis

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2011. Dit gedicht is geschreven door R. uit Driehuis.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van R. uit Driehuis

sint en skatepiet zaten te bedenken wat ze sophie nu eens zouden schenken. sinteklaas is weer in het land. wie weet staat hij weer voor geschenken garant.
dit is 't cadeau dat precies bij je past. sint hoopt dat hij je daar mee verrast sint staat bekend om z'n goede smaak. dit duurt nu al veel te lang. maak het cadeautje nu maar snel open dan kan je eindelijk weer lopen.

sint rijmpiet skatepiet en alle anderen pieten

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van R. uit Driehuis. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.