Sinterklaasgedicht van I. uit Soesterberg

Sinterklaasgedicht van I. uit Soesterberg

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door I. uit Soesterberg.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van I. uit Soesterberg

Tom

het is december en de sint komt op bezoek
nederland grijpt weer naar het rijmwoorden

pakjesavond vandaag iedereen zingt van hoog naar laag je bent al weer 12 jaren ouden krijgt het van je leeftijd soms benauwd maar wat moet er nou voor tom in de zak nog stropdas word well wat zwak maar plotseling had sint een goed idee en zond zijn pieten uit twee aan twee dit is het cadeau dat precis bij je past je zult er trots mee worden dat staat vast straks is het met pakjes avond weer gedaan en word het tijd om op te staan dus haal dit pakje nu maar snel uit zijn papier en geniet er van lekker dier

SINTERKLAAS & PIET

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van I. uit Soesterberg. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.