Sinterklaasgedicht van J. uit Twisk

Sinterklaasgedicht van J. uit Twisk

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door J. uit Twisk.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van J. uit Twisk

Sinterklaas en zijn pietenbaas,
zijn weer in het land dat is fijn voor groot en klein.
voor alle kinderen die zingen bij hun schoen en dat zeker goed doen die krijgen een beloning van sint en piet wand ze doen geen enkel kind verdriet.
dus zing goed jullie lied dan doet sint je geen verdriet.
dat doet hij nooit wand onse enige echte sint is nooit verstrooid.
Einde

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van J. uit Twisk. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.