Sinterklaasgedicht van S. uit Sint-pauwels

Sinterklaasgedicht van S. uit Sint-pauwels

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door S. uit Sint-pauwels.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Sint-pauwels

sinterklaas een handje geven en een poosje bij hem staan en een liedje voor hem zingen ik heb het alemaal gedaan

maar op zijn wang een dikke zoen nee dat durf ik niet te doen ook al zegt hij tegen mij : je krijgt een pakje in je schoen al die lange wite haaren voelt zo raar

zwarte piet een handje geefen en mijn mooiste tekening en vertelen dat ik s,avonds
ook een liedje voor hem zing en een en een zoen voor zwarte piet?
ja hoor , want die kribelt niet !

shary eecloo

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Sint-pauwels. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.