Sinterklaasgedicht van S. uit Oss

Sinterklaasgedicht van S. uit Oss

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door S. uit Oss.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Oss

Sinterklaas is jarig en was weer in Almere, dan moet je wel Even sint gaan Gefeliciteren! Hoera! Sint is jarig! Roepen alle Kinderen! Wij willen wel peren! En alle kinderen gingen een kring maken om sint heen. En we kregen kado?s van de lieve sint in onze Laarzen en Schoenen. Dank u Lieve sint! roepen alle kinderen! En we zagen zelfs americo! Jippie! roepen alle Kinderen! want ze mochten op siterklaas zijn paard! En we zongen 'Dag sinterklaasje, dag, dag, luister naar ons mooie lied. dag sinterklaasje dag, dag, en natuurlijk zwartepiet" !

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Oss. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.