Sinterklaasgedicht van C. uit Ens

Sinterklaasgedicht van C. uit Ens

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door C. uit Ens.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van C. uit Ens

Hallo beste Sinterklaas,

Ik weet dat u niet bestaat,maar ik zet u echt niet in de kou op straat.Ik vind dat u ook wel een cadeau heeft verdiend,ik hoop dat u altijd
door u pieten wordt bediend.Ik hoop dat er op de hele wereld geen stoute kinderen zijn,want dat doet u heel erg pijn.

Veel groeten,van Christa en ik zal u niet boeten dat u niet bestaad.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van C. uit Ens. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.