Sinterklaasgedicht van V. uit Zwijndrecht

Sinterklaasgedicht van V. uit Zwijndrecht

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door V. uit Zwijndrecht.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van V. uit Zwijndrecht

Zwarte Piet en Sinterklaas hadden op een dag een mooie laars.Tot dat die stoute boef kwam en de laarzen mee nam.Sint was boos want hij was schoenloos.Toen hij naar de winkels ging
zag hij dat zijn scohen daar hing.Hij kwam in de winkel en bekeek de laarzen goed weet je wat hij zag, bloed.Hij rende de winkel uit en schreeuwde hard en luid
draag nooit laarzen tip:bewaar ze.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van V. uit Zwijndrecht. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.