Sinterklaasgedicht van S. uit Deventer

Sinterklaasgedicht van S. uit Deventer

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door S. uit Deventer.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Deventer

5 december als de maan schijnt door de bomen,ziet men vaak sint niklaas komen wie men ook ziet,dat is zwarte piet en ze hebben lekker meegenomen 5 december is de grote dag dat men schoentje zetten mag sint doet er iets in zo heeft elk zijn zin en heeft men meestal een goede dag- van sukriye,voor de sint

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Deventer. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.