Sinterklaasgedicht van L. uit Tilburg

Sinterklaasgedicht van L. uit Tilburg

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door L. uit Tilburg.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van L. uit Tilburg

Sinterklaas, Sinterklaas waar gaat u toch heen .Ik kan niet zonder u ik ben helemaal alleen. Geen snoep van zwartepiet en ook niet van u. het enigste wat ik krijg is zju.Het is vies en slijmerig net als u, ik kan er niet meer tegen Meneer Q
het is alles wat ik kan wensen net als u
maar dit was het fijnste wat ik kreeg van u dag sinterklaas dag zwarte piet maar ik ga en geniet

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van L. uit Tilburg. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.