Sinterklaasgedicht van S. uit Rotterdam

Sinterklaasgedicht van S. uit Rotterdam

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2010. Dit gedicht is geschreven door S. uit Rotterdam.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Rotterdam

lieve sinterklaas
u geeft altijd kadotjes aan iederen en overaal maar diet jaar gaat het geburen een kadotje voor u en wel nu zonder hooft leter q .dus grijp u kans anders bent u een dikken gans lievs sanne

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Rotterdam. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.