Sinterklaasgedicht van C. uit Nieuwe-tonge

Sinterklaasgedicht van C. uit Nieuwe-tonge

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2009. Dit gedicht is geschreven door C. uit Nieuwe-tonge.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van C. uit Nieuwe-tonge

Lieve meid,

dit is een gedicht alleen voor jou.
het is 5 december en wat is er op die dag?
sinterklaas en zwartepiet, maar dat vergeet je niet. ze brengen cadeautjes naar jou. en ik heb er ook 1 voor jou. maar hem maar snel open. dan hoeft sint niks meer voor jou te kopen. hij is een goede man. die alles kan, maar hij heeft al een cadeau gegeven en nu krijg je van mij een cadeau met een gedicht die ik heb geschreven.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van C. uit Nieuwe-tonge. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.