Sinterklaasgedicht van J. uit De Bilt

Sinterklaasgedicht van J. uit De Bilt

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2009. Dit gedicht is geschreven door J. uit De Bilt.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van J. uit De Bilt

De Bilt
5 december 2009

Voor Anja,

Werken, werken en nog een werken altijd achter de papieren, veel te lang bezig ga je weekend toch eens vieren. Want de Sint ziet je alleen maar Anja achter een computer schuilen en werken, dus laat de Sint op 5 december zijn waardering merken. Want de Sint en zijn pieten brengen iedereen pakjes dit jaar, geurtjes en boekjes allemaal uit ??n winkel maar. Want die oude taart met zijn pieten zo zwart als roet, vergeten die Anja maar al te goed. Dus pak het maar uit als goedmaker want het is heel nuttig, niet te stoer en niet te truttig. De Sint wenst je veel sterkte en geluk, want deze 5 december kan niet meer stuk.

Sint en Piet

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van J. uit De Bilt. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.