Sinterklaasgedicht van T. uit Deventer

Sinterklaasgedicht van T. uit Deventer

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2009. Dit gedicht is geschreven door T. uit Deventer.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van T. uit Deventer

Een verpleegkundige zoals jij,daarvan wordt de Sint heel blij.Iedere ochtend ben je vroeg uit de veren,om na je werk te keren.Je begeleid mensen met psychische stoornissen,ze kunnen jou daar niet missen.Je biedt ze een luisterd oor,een geef aan vragen gehoor.Het werk is weliswaar,op bepaalde momenten ook zwaar.Als je een collega moet alarmeren,om een client te kalmeren.De Sint ging daarom op zoek,naar een leuk ontspannend boek.Want na een intensieve werkdag is dat heerlijk om te doen,ongeacht het jaargetijde of seizoen Sint hoop dat hij met dit cadeau wordt geprezen,en dat jij het met plezier zal lezen groetjes Sint en piet

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van T. uit Deventer. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.