Sinterklaasgedicht van S. uit Roosendaal

Sinterklaasgedicht van S. uit Roosendaal

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2008. Dit gedicht is geschreven door S. uit Roosendaal.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Roosendaal

Als elke jaar sinterklaas bij ons langs komt zijn wij heel blij. Met sint en piet erbij is het in december heel fijn, want die staan garant voor een heel leuk surprise festijn

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Roosendaal. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.