Sinterklaasgedicht van N. uit Almere

Sinterklaasgedicht van N. uit Almere

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2008. Dit gedicht is geschreven door N. uit Almere.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van N. uit Almere

live sint en piet
uw weet wel wat uw op de tv ziet
kinderen in armen landen
die heben niets om handen geen eten en geen drinken zal uw wat kunnen schenken ze weten niet van uw bestaan maar europa loop voor aan het is een ramp als je dat ziet dat die armen landen niets heb maar ik zal denken
laten wij dan wat schenken
geef hun wat brood en drinken
dan zal de kinderen denken
ik hoef niet te krenken dat de dood
naar hun zal wenken
want ziekte en eten
zal ik niet vergeten dat wij de armen kinderen tog iets mogen eten door
door sint en piet
vergeete wij ze niet

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van N. uit Almere. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.