Sinterklaasgedicht van A. uit Grootebroek

Sinterklaasgedicht van A. uit Grootebroek

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2007. Dit gedicht is geschreven door A. uit Grootebroek.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van A. uit Grootebroek

Mijn broertje is 12, volgend jaar 13, dus hij begint te puberen. En ik als oudere zus van 17 vind het natuurlijk leuk om hem daarmee te plagen. Maar hij weet dat het goed bedoelt is. Ook houdt hij van snoep en pengu?ns, daarom het 'vogelsoort' zinnetje.

De Sint gaat het weer beleven
Hij wilde Luuk Timmerman iets geven
Er zijn cadeautjes in alle maten en soorten
Met zoveel keus wist hij niet wat het moest worden
Tot de Sint iets te binnen schoot
Luuk word al bijhoorlijk groot
Hij heeft nog geen spieren of baard in de keel
Maar eerlijk gezegd scheelt het niet veel
Dus Sint keek goed op zijn lijstjes
En vond iets om lekker te ruiken voor de meisjes
Maar Luuk vind wel meer leuk, dus daarbij hoort
Iets van zijn favoriete vogelsoort
Daarbij nog iets lekkers, en de Sint is klaar
En hoopt dat hij het goed deed dit jaar

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van A. uit Grootebroek. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.