Sinterklaasgedicht van S. uit Delft

Sinterklaasgedicht van S. uit Delft

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2007. Dit gedicht is geschreven door S. uit Delft.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Delft

sint is weer in het land, goh altijd weer interresant, wat zou hij ons dit jaar brengen?, alleen voor lieve kinderen, niet voor de krengen, toch strijkt hij dan zijn hand over zijn hart, want hij weet de kinderen wachten met smart!

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Delft. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.