Sinterklaasgedicht van S. uit Almere

Sinterklaasgedicht van S. uit Almere

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2007. Dit gedicht is geschreven door S. uit Almere.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Almere

Vandaag is het dan 5 December de dag van Sinterklaas. Vandaag viert hij zijn verjaardag dus vandaag is hij de baas.

We vieren deze dag met zijn alle van groot naar klein. Want zo wil Sinterklaas het met veel kado's zo moet het zijn.

Dit heeft hij met veel liefde voor je uitgekozen. Dus heb niet het lef om dit kado heel stiekempjes na vanavond ergens te lozen.

Hoop dat je dit kado waardeerd en er blij mee bent. Want dit is een kado voor een echte vent!

Vriendelijke groet,

Sint en Piet

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Almere. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.