Sinterklaasgedicht van M. uit Hilversum

Sinterklaasgedicht van M. uit Hilversum

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2006. Dit gedicht is geschreven door M. uit Hilversum.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van M. uit Hilversum

sinterklaas is een lieve man ,die heel goed dichten kan.ieder jaar komt hij weer,met een geweer.grapje hij komt met een zak met kadotjes,en met sinterklaas broodjes.ik ga nu een liedje zingen ,van leuke sinterklaas dingen.dit gedicht is aan het einde gekomen,sinterklaas is de maand van je dromen.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van M. uit Hilversum. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.