Sinterklaasgedicht van S. uit Velserbroek

Sinterklaasgedicht van S. uit Velserbroek

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2006. Dit gedicht is geschreven door S. uit Velserbroek.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van S. uit Velserbroek

het is tijd het is tijd sinterklaas komt eraan hij fietst met zwarte piet door heel nederland hij kwam in een stad en alle kinderen wouden een hand hij wou geen hand geven toen waren de kinderen verdrietig sint gaf ze pepernoten en het was weer over

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van S. uit Velserbroek. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.