Sinterklaasgedicht van J. uit Albergen

Sinterklaasgedicht van J. uit Albergen

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2006. Dit gedicht is geschreven door J. uit Albergen.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van J. uit Albergen

Iedereen heeft het door, de gluurpieten zijn er weer hoor!
Dat is niet voor niets. Sint komt weer in het land met zijn grote stoomboot, dit jaar niet op de fiets. Alle kinderen zijn benieuwd wat ze in hun schoentje zullen krijgen, de volgende dag spelen met Lego, of nieuwe kraaltjes rijgen.
De sint en de pieten hebben uren gelopen, om voor jou het beste cadeautje te kopen. De grootste wens van de Sint, is dat jij je cadeautje super vindt!

Pepernotelijke groeten,
Sinterklaas en zijn pietjes.

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van J. uit Albergen. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.