Sinterklaasgedicht van L. uit Winsum

Sinterklaasgedicht van L. uit Winsum

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2006. Dit gedicht is geschreven door L. uit Winsum.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht van L. uit Winsum

lieve...

De sint heeft het hele land afgezocht, en ook wat voor jou gekocht. De sint staat bekend om z'n goede smaak, en hopelijk is het ook voor jou deze keer raak.

Liefs sint

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht van L. uit Winsum. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.