Sinterklaasgedicht over berg pepernoten

Sinterklaasgedicht over berg pepernoten

Dit sinterklaasgedicht is ingezonden voor de sinterklaasgedichten wedstrijd van 2006. Dit gedicht over berg pepernoten is geschreven door D. uit Hoogeveen.
Let op! De kwaliteit van de ingezonden gedichten is zeer wisselend. Kijk voor een gegarandeerd goed gedicht bij onze Kant-en-klare Sinterklaasgedichten of maak gebruik van de Rijmmachine.

Gedicht over berg pepernoten

In een hoekje van de kelder naast een pepernoten berg zat een heel klein zwarte pietje hij snoepte maar ooh wat erg! Ja, wel honderd pepernoten stopte vlug, vlug in zijn mond en zijn buik werd steeds maar dikker pietje toch, da's ongezond! straks kan je niet meer klimmen nou, da;s je eigen schuld om dat je plaats van zakjes steeds je eigen buikje vult! groetjes demi

Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedichten.com houdt al jarenlang een gedichtenwedstrijd waar inmiddels duizenden sinterklaas gedichten voor zijn ingezonden. Al deze gedichten vind je op deze website, ter inspiratie voor het zelf maken van gedichten en om te zien hoe anderen rijmen en dichten. Doe er je voordeel mee en maak zelf originele sinterklaasgedichten!

Op Sinterklaasgedichten.com staan veel meer sinterklaasgedichten dan een gedicht over berg pepernoten. De beste gedichten staan op onze pagina met voorbeeld sinterklaasgedichten. Of maak gebruik van onze gedichtengenerator of vindt inspiratie voor het zelf maken van een gedicht.