Sinterklaasgedicht schroevendraaierset

Sinterklaasgedicht schroevendraaierset

Hieronder vind je een leuk gedicht over een schroevendraaierset of schroevendraaiers. Ideaal als je even geen inspiratie hebt om zelf een Sinterklaasgedicht te maken.

Sinterklaasgedicht schroevendraaierset

Eén voor een hele platte
En één voor een kruiskop, meneer
Die speciale voor torx en voor inbus
Die wil ik ook nog een keer...

En een voor een kartel en zeskant
En een voor een lenskop en bol
Als er bij iemand nog één schroefje los zit
Dan draai jij diegene graag dol!

Sinterklaas Cadeauzoeker

Op zoek naar een schroevendraaierset of een ander leuk cadeau? Gebruik onze Sinterklaas cadeauzoeker en laat je verrassen!

Delen/afdrukken Sinterklaasgedicht schroevendraaierset

Sinterklaasgedicht "schroevendraaierset" delen via whatsapp  Sinterklaasgedicht "schroevendraaierset" delen op twitter  Sinterklaasgedicht "schroevendraaierset" delen op Facebook  Sinterklaasgedicht "schroevendraaierset" delen op LinkedIn  Sinterklaasgedicht "schroevendraaierset" delen met een bekende via e-mail  Gedicht "schroevendraaierset" afdrukken


Meer gedichten in de categorie klussen

» Bekijk alle Sinterklaasgedichten


Inspiratie nodig?


Sinterklaas gedicht zoeken


Sinterklaasgedicht over een schroevendraaierset is een ideaal gedicht als je iemand een schroevendraaierset of schroevendraaiers kado geeft voor Sinterklaas. Maar we hebben natuurlijk meer sinterklaas gedichten dan over schroevendraaiers alleen. Bekijk alle kant-en-klare gedichten.

Sinterklaasgedicht schroevendraaierset is geschreven door Heleen Dierdorp voor Sinterklaasgedichten.com

© 2024 Sinterklaasgedichten.com

Overname van dit gedicht op internet, in een boek, tijdschrift of op welke wijze dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sinterklaasgedichten.com. Tegen misbruik wordt opgetreden.